4 d’octubre del 2012

Professors del curs

Raquel Crisóstomo Gálvez
Professora de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Internacional de Catalunya.
Doctora en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra, 2011, amb la tesi doctoral Maus d’Art Spiegelman. Una dissociació derols a través de la genealogia semiòtica de gats i ratolins a la literatura, lanovel·la gràfica i la cultura visual.


Professora del curs anual Sèries 2.0: noves narratives televisives a la Facultat d’Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra, des de setembre de 2010. Professora del curs El crim a la petita pantalla: novel·la negra i televisió, Cursos d’estiu de la UPF, setembre de 2011. Postgrau en Tècniques d’informació i comunicació, IDEC-UPF, 2004. Certificat d’Aptitud Pedagògica en llengua i literatura castellana per la UB, 2004.

Òscar González Camaño
Col·laborador de la USQUID d’Humanitats de la Facultat d’Humanitats de la UPF.  Professor del curs anual Sèries 2.0: noves narratives televisives a la Facultat d’Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra, des de setembre de 2010. Professor del curs El crim a la petita pantalla: novel·la negra i televisió, Cursos d’estiu de la UPF, setembre de 2011.
 
Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona, doctorand de l'Institut Universitari d'Història Jaume Vicens Vives de la UPF. Professor col·laborador a l'assignatura Història Contemporània I de la llicenciatura d'Humanitats, i d'Història Política i Social Contemporània II de la llicenciatura de Ciències Polítiques i de l’Administració (2006-2009), i teaching assistant a l'assignatura Història Contemporània I del grau d'Humanitats durant el curs 2009-2010. 

Consultor a la Universitat Oberta de Catalunya des de setembre de 2011. Autor del blog Res Pvblica Restitvta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada